Vásárló ló márpedig létezik

A vásárló ló. Romániában egy gazda simán bevitte magával a boltba.

Főtér.ro természetesnek nevezi, hogy ez Romániában történt. A portál szerint bármennyire abszurd, egy ember a lovával együtt ment be egy Buzău megyei boltba vásárolgatni. Erről egy helyi lakos videót készített, amely kikerült a Facebookra az internet népének nagy örömére.


Vásárló ló
A kantárszáron vezetett állat annyira megilletődött a hirtelen jött médianyilvánosságtól, hogy oda is kakált a csipszek, tonhalkonzervek és üdítőitalok közé a padlóra.


Forrás: 24.hu

Azt ismerik,

amikor a ló bemegy a kocsmába?

Akár egy régi vicc is kezdődhetne azzal, hogy egy ló bemegy a kocsmába, a múlt pénteken azonban, egy angliai városban ez volt a prózai, de kétségtelenül mókás valóság. A Birmingham szomszédságában fekvő Blistonban, a Sir Henry Newbolt pubban éppen beindult a fárasztó munkahét utáni csúcsidő, amikor a nyitott ajtón besétált egy kis termetű, tarka lovacska. A türelmetlen állat a gazdáját kereste, aki egy ideje már bent poharazgatott.  Bővebben

Bemegy egy ló a kocsmába, letesz egy 10 dollárost a pultra, és rámutat egy söröskorsóra. A kocsmáros meglepődik, majd kitölt a lónak egy korsó sört, a pénzt meg elteszi.
A ló megissza a sört, majd megfordul, és elindul kifelé. A kocsmáros megjegyzi:
– Na, ló vendégem se volt még!
A ló hátrafordul:
– Ha ilyen baromi drágán adja a sört, ne is csodálkozzon rajta!

Lovam-Lovasok.Hu