A világ legszebb lovai

Ezen gyönyörű teremtmények pompája és szépsége minden képzeletet felülmúl…

A világ legszebb lovai. A lovakat tartják az egyik legszebb és legfantasztikusabb lényeknek, amelyek a bolygónkon léteznek. Szépségük egyszerűen hihetetlen.

Lovam-Lovasok.Hu

A világ legszebb lovai.

Amióta világ a világ, a lovakat a legkecsesebb és legfantasztikusabb élőlények közé sorolják, melyekben csak úgy duzzad az erő és az energia. Nemhiába, egyes méneket egyszerűen sehogy sem lehet hosszabb időn keresztül megülni, hiszen a szabadságvágy és szilajság a vérükben van. Természetesen, minden ló gyönyörű a maga módján. Azonban azt javasoljuk, hogy nézzed meg te is ezt a cikket, melyben bolygónk 10 legszebb lófajtáját gyűjtöttük össze.

1. Arab telivér

Lovam-Lovasok.Hu

2. Akhal tekini

Lovam-Lovasok.Hu

3. Ezüst-fakó ló

Lovam-Lovasok.Hu

4. Arany-pezsgőszín ló

Lovam-Lovasok.Hu

5. Sabino ló

Lovam-Lovasok.Hu

6. Almásderes ló

Lovam-Lovasok.Hu

7. Amerikai foltos ló

Lovam-Lovasok.Hu

8. Párductarka appaloosa

Lovam-Lovasok.Hu

9. Hagyományos appaloosa

Lovam-Lovasok.Hu

10. Fríz ló

Lovam-Lovasok.Hu

A világ leggyönyörűbb lovai

Kevés olyan teremtés van a világon, amelynek megjelenése, kisugárzása annyira fenséges, mint a lóé. Az erő, a szabadság szimbólumi, és ráadásul gyönyörű is. Ahogyan a felvételen látható Frederik nevű fríz fajtájú ló is.

A 9 éves mént Hollandiából szállították az Egyesült Államokba. Frederik egy nagyon ritka lófajta, és számos díjat sikerült bezsebelnie lélegzetelállító külsejével, sörényével és ragyogóan csillogó fekete szőrével.

Egy élmény végignézni ezt a kis videót, hiszen nem mindennap lehet ilyen elegáns, nemes, nyugodt mozdulatokat látni egy nagyszerű állatban. Frederik jelenleg az amerikai Ozarks hegyvidéken él, nagyon otthon érzi magát a csodás természeti környezetben. És ez látszik is rajta.